perjantai 22. huhtikuuta 2011

Tervetuloa kerhoon!

Enpä välittäisi moiseen klubiin kuulua, mutta minkäs teet. Ai että mihin? No siihen Ilmoita koirasi näyttelyyn ja kampaa se seuraavana päivänä kaljuksi -kerhoon tietenkin.

Olen naureskellut näyttelykoiran omaaville ystävilleni tästä ilmiöstä, mutta taisi pilkka kalahtaa omaan nilkkaan. Ihan jopa tämän puudelini oma äiskä olisi muutaman kerran osallistunut kalkkunaluokkaan, jos omistajansa ei olisi harrastanut silmänpalvontaa ja jättänyt koiran kotiin karvojaan kasvattamaan.

Miimin yllytyksestä ilmoitin Hipan Äänekosken ryhmikseen, koska satutaan olemaan maisemissa Patchcoat -päivien merkeissä. Toivottavasti Gunnel Holm tajuaa, että uusiutuvan luonnonvaran uusiutumisaika on juuri nyt. Itse asiassa ihan sama vaikka ei tajuaisikaan.

Jos Hipan kavereita olisi tullut käymään tämäniltaisen kampaamissession päätteksi, olisivat ne nauraneet selällään kierien omaa ulkonäköäni.
Hippa hei, vie ihmeessä emäntäs näyttelyyn! Ei se pattipolvilleen mitään voi, mutta on ainakin hyvässä karvassa!
Houh, houh!

Niinpä.

Kantelesärkän maneesissa oli tänään agikisat ja päätettiin tyttöjen kanssa piipahtaa paikalla. Kannatti lähteä, siellä oli useita rotukavereita. Jesseä ei olla nähty aikoihin, saati Lauraa ja Saimia.
Edellä mainittujen lisäksi paikalla oli ennen näkemätön blue merle Pipsa ja ihana pikkuinen Kida. Voi sitä pörröistä palleroista!Muutaman startin katsoin ja kokeilin samalla, onnistuuko kuvaaminen sisätiloissa. Ei ainakaan tällä varustuksella ja taidolla, mitä minulla on käytettävissä.

Sen sijaan nähtiin varsin lennokkaita suorituksia. En tiennytkään, että keinu ei ole pelkkä keinu, vaan ponnistuslauta myös seuraavan esteen ylitykseen.En tunne koiraa ja kun omistajan naamakin jää sopivasti piiloon, rohkenen julkaista kuvan tässä. Yritystä koiralla kyllä oli, mutta ei päässyt seuraavan aidan yli tuolla loikalla.

Jatsi oli hypätä turkistaan ulos. Voi miten sen olisi tehnyt mieli mennä kirmaisemaan muutamat kierrokset radalla.

Starttien jälkeen käytiin pienellä lenkillä Johannan, Lauran, Antin(kohan se nyt oli) ja koirien kanssa. Sinne se kamera olisi pitänyt mukaan ottaa, mutta kukas niin fiksu olisi ollut. Ei tämä kuvaaja ainakaan.

Ei kommentteja: