lauantai 8. tammikuuta 2011

Ei niin huonoa ettei seassa jotain hyvääkin

Ainakin kaksi positiivista juttua kommellusten keskellä rohkaisee jatkamaan yleistä sähläämistä. Elämäni kuin valokuvaus; kun räpsii tuhat otosta, siellä saattaa olla pari onnistunutta.

Pääsin koirahierojakurssille! Kallista lystiä enkä tiedä millä sen maksaisin, mutta surraan sitä myöhemmin.
Parasta tässä on se, että ihana ystäväni Hanne tulee samalle kurssille! Reissaan tyttöjen kanssa Iisalmeen ja siitä jatketaan porukalla perille. Eeva on jo lupautunut majoittamaan kerran kuussa koko vierailevan narttulauman, jihaa!
Projektikoiria tarvitaan, halukkaat ilmoittautukoon!

Toinen juttu on pikkuisen firmani vastajulkaistut nettisivuni, joka löytyy täältä .
Kuvia ja muuta tulee lisää aikanaan. Otan kiitollisena vastaan palautetta, mitä kaikkea sivuilla voisi olla. Kommentit voi nakata vaikka yhteydenottolatikkoon.
En ole itse noita sivuja väsännyt, mutta yritän pitää ne ajan tasalla.

Hippa on toimittanut meillä kissan virkaa. Olen syksystä lähtien ihmetellyt, kun yhtään hiirtä ei ole tarvinnut listiä kaikesta pakkasesta huolimatta. Raatoja sen sijaan on lojunut pihalla. Eihän ne reppanat ole päässeet sisälle asti! Aina ulkona ollessaan Hippa on kytännyt lintumökin luona saalistushommissa.
Viime aikoina se on siirtynyt vahvempaan kalustoon ja hankki aseenkantoluvan:Koirat pääsevät taas vaihteeksi Jennan hellään hoivaan. Huomenna reissataan Marin kanssa Tanjan luo Mäntyharjulle hallituskokoukseen. En muuten ole ennen moisessa paikassa käynytkään.

Matkailu avartaa ja räpsintä jatkukoon. Go, silver!!

1 kommentti:

Miimi kirjoitti...

Hienot noi firman sivut!
Hippa vaan hirvi- ja ilvesmetälle sitten! :D Mejä-koirat vaan paranee tässä suvussa! =)