keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Hyvää pääsiäistä!

Tämän talon isännillä on isot munat:


(Kuvan saa klikkaamalla isommaksi)

Tänään oli viimeinen työpäivä Heilissä. Haikealla mielellä, mutta kiitollisena kaikesta saamastani opista ja mukavasta seurasta poistuin takavasemmalle. Annoin Petrille luvan häiriköidä, jos tarvitsevat ylimääräistä jutuntekijää ja toivottavasti tarvitsevat.

Atte sai hoitopaikastaan läksiäislahjaksi isännän munan. Kaikkea ne keksii! Olenhan minä noita vastaavia paitoja ja muita nähnyt, mutta tuo oli jo huippu! Käydään joskus kylässä, kun Atte tykkää Leenasta ja Erkistä niin älyttömästi. Sitä paitsi heidän 16-vuotias Eemeli on ihan loistotyyppi, tosi rok.
Kerran Attea hakiessani kaveruksilla oli palapelit kesken. Siinä odotellessani punoin Eemelin pörröisen heviletin kahdelle sievälle letille. Jälkeenpäin Leena kertoi Eemelin sanoneen, että "on sillä Atella kiva äiti." Sen parempaa kohteliaisuutta tuskin voi toivoa.

Kimmon olisivat pitäneet iltapäiväkerhossa tästä eteenpäinkin kun on niin ihana poika. Kaikille ystävällinen, mutta on myös omia mielipiteitä.
Kävin ostamassa samanlaisen munan Kimmolle, koska tasapuolisuus täytyy säilyttää.

Illalla oli Sonjan luona Josepan lehtitoimikunnan kokous ja annoin pojille allergialääkepillerit, mutta ei niistä mitään hyötyä ollut. Vähän aikaa pystyivät olemaan kissojen kanssa samassa huoneessa, mutta Kimmon silmiä alkoi kirvellä ja Aten nenä vuotaa. Yläkerrassa on kissavapaa leikkihuone ja sinne olisivat jääneetkin. Sonja on kerännyt erinomaiset varastot kaikenlaisia leluja enkä ihmettele, jos kyläilevät lapset eivät sieltä suosiolla lähde pois. Ei kai kukaan järkevä leikki-ikäinen aarreaitasta vapaaehtoisesti poistu.

Jatsilla oli taas vähän tylsää, mutta eiköhän sekin tilanne korjaannu kun vapaa-aika lisääntyy taas joksikin aikaa. Kevät koittaa ja kokeet lähestyy, että tarttis varmaan ainakin tottikselle tehdä jotain. Siis vähän enemmän kuin mitä tähän asti on tehty.

Ei kommentteja: