40

Päivän luku ja hyvästä syystä. Tasan kello 01.00 pyörähti omalla kohdallani viides kymmen alulle. Kuulostaa pahalta ja tuntui aamutuimaan vielä pahemmalta. Onkohan se nyt se keski-ikä käsillä?

Sanotaan että vanhuus tulee nopeammin kuin arvaakaan, mutta enpä olisi millään arvannut, että se käy noin vaan yhdessä yössä. Heräsin ennen kellonsoittoa kun selkään koski samaan tyyliin kuin jos olisi lojunut sängyssä liian pitkään ja päivän mittaan kolotus levisi raajoihin asti. Perin tuskallista. Eihän siinä auttanut kuin turvautua buranaan, että loppuelämä lähtisi kutakuinkin käyntiin.

Ja lähtihän se.
Lenkillä törmättiin tyttöjen kanssa eräänlaiseen Suomi-ilmiöön. Se oli silkkaa sisua mustavalkoisessa paketissa eli naapurin nuori karhukoira Kaaleppi. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä, jos Hipalta kysytään ja Kaaleppi tuntui olevan samaa mieltä. Hyvä ihme mikä äijä! Eikä uskonut millään isäntänsä kutsuja sen enempää kuin Jatsin häätäviä ärinöitä. Upea uusi tuttavuus.

No nyt se onneton selkä taas muistuttaa olemassaolostaan. Kohta nakkaan kierrätykseen koko värkin.

Kommentit

Miimi sanoi…
Onnea onnea onnea vaan, punainen nenä ja perunamaa (tupahan sulla jo on)... :D
<3 Kaaleppi!<3 Mikä oivallinen nimi karhukoiralle!
Hanna P sanoi…
Kiitos kiitos, toivottavasti tuo nokka pysyis samassa sävyssä kun muu lähimaasto :D
Susanna sanoi…
Paljon onnea synttäreiden johdosta! Tervetuloa meidän vanhojen akkojen joukkoon, kyllähän se riipaisee mutta äkkiä siihen tottuu. Sulla on ainakin ryppyvoiteet lähellä :)
Hanne sanoi…
No niin! Näin siinä käypi kun et ole naamakirjassa. Se on ainoa keino tiedottaa tiedostamattaan kanssaihmisille, että nyt olisi hyvä aika onnitella. Mutta onneksi en tämän enempää myöhästynyt! Eli hurjasti onnea, siitä se uusi vuosikymmen lähtee, nythän sitä vasta alkaa oppia nauttimaan elämästä kun on tarpeeksi harjoitellut ;)
Hanna P sanoi…
Vuosien karttuminen on outo juttu. Sisäisesti en tunne itseäni yhtään sen vanhemmaksi kuin kaksikymppisenäkään ja ryppyvoiteet takaa ulkoisen nuorekkuuden :D

Eipä ole ikävä naamakirjaan, ei edes onnittelujen takia ;) Tämä systeemi pelittää ihan tarpeeksi hyvin ja riittää tiedotukseen.

Että kiitoksia tyttäret ♥

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koiraa luulin pyytäneeni, mutta mitä sainkaan

Ykkönen, kakkonen, hevosmies Makkonen...

Taiteentäyteinen viikonloppu Imatralla