keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Tupsutöpö-Jatsi

Ennen:


Jälkeen:


Siinäpä ne tärkeimmät. Jatsi pääsi eilen enimmistä karvoistaan ja on vielä toistaiseksi vähän vaivautunut. Ihmekös tuo kun alasti joutuu pataroimaan, reppana. En tykkäisi itsekään. Mutta mitäs ei suostu luopumaan pöyheästä turkistaan suosiolla, joten kevennettiin oloa kertaheitolla. Kunhan ne heinäkuun helteet alkaa, niin kiva on kesäkuosissa köpötellä.

Tänään käytin Jatsia hierojalla, että on kuningatarta nyt hoidettu päältä ja sisältä. Omista hieronnoista on ollut selkeää hyötyä kun ei se ollut läheskään niin kipeä kuin ennen selän kuvausta, josta on jo aikaa. Helillä on hieno laserlaite, jolla saa syvempiä jumeja rentoutettua. Se aiheutti aluksi vähän silmienpyörittelyä ja murmetusta, mutta lopussa kiitos seisoi ja tytteli olisi jäänyt nukkumaan niille sijoilleen.

Pami-sisko oli ennen meitä hierottavana ja puolilta päivin Miimi tuli koirineen meille. Lenkin jälkeen käytiin metsäpolulla totuttamassa Hippaa paukkuihin. Sille ei ole ammuttu vielä ollenkaan ja Miimi ohjeisti hyvin, mitä minun pitää tehdä.
Otin koiran perusasentoon ja siitä vaan liipasinsormi herkäksi. Ei noussut edes seisomaan, joten se siitä. Kaksi paukkua ja kaksi pussia kissanmuonaa palkaksi hyvästä käytöksestä. Fiksu koira! Jatketaan leirillä harjoituksia, ettei ainakaan takapakkia heti tule.

Ei kommentteja: