sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Vertaistukea tokoiluun

Aija ja Rini piipahtivat hakutreenien jälkeen meillä. Lähdettiin luonnollisesti lenkille polkuja pahnostamaan. On se kumma kun noissa metsissä ei kukaan muu liiku eikä pidä meille polkuja auki. Rini oli vähän väsyksissä eikä jaksanut ottaa kantaa Jatsin ärhentelyihin (lue: leikkiinkutsuihin).

Lenkin jälkeen voivoteltiin kun nyt molemmat koirat ovat voittajaluokassa tokoilun suhteen ja siinä sitä voivottelua piisaakin. Aija on jämähtänyt tunnareissa yhden palikan syndroomaan ja sain rohkaistua ottamaan toisen peliin. Hyvin toimi!
Meillä ei vastaava peli vedellyt yhtään. Jatsilla oli ihan liikaa virtaa ja se on jo tottunut kuuteen palikkaan, joten taantui taas nappaamaan lähimmän ilman turhia haisteluja. Kyllä sitä tarttee rauhoittaa tuota hommaa varten ja ottaa enemmän palikoita, että on mitä haistella.

Seuraaminen oli mitä oli. Hitaasti otettuna ja välillä muutenkin eksyi ihan oikeaan kohtaan ja sai vain ja ainoastaan siitä palkan.

Kaukkareita kokeilin ihan läheltä, parin kolmen metrin päästä ja narupallo takapalkkana. Se on näköjään ihan ehdoton juttu ja oltava näissä treeneissä mukana. Toimi ihan loistavasti! Ei edennyt senttiäkään missään vaihdoissa. Kyllä se siittä...

Ruutua treenattiin myös. Rinille haettiin vauhtia ja Jatsille vähän mieleenpalauttamista. Joku kun ei ole miesmuistiin viitsinyt tehdä mokomaa, mutta norsunmuistinen aussie on korvaamaton kapine. Jatsi osasi jutun pienellä kertauksella ja intoa piisasi kun joutui ensin katselemaan sivusta kun Rini oli hommissa..

Aijaa vaan tarvitaan vähän useammin potkimaan persuksille. Kiitos siitä :)

1 kommentti:

Aija kirjoitti...

Sano vaan aika ja paikka seuraaville treeneille, niin me tullaan ;) Kiitoksia siis vertaistuesta teille, siitä on iso apu! :D