sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Voihan virus ja tauti sentään

On se kumma kun tämäkään ei päivity, ei vaikka Maamme-laulut laulaisi.

Ehdittiin käväistä pääkaupunkiseudulla tämän kuun ekana viikonloppuna. Jatsi oli sen aikaa Miimin ja Hansun hemmoteltavana. Ikävä ei ehtinyt vaivata kun piti Pamin kanssa nahuta kaikki vapaa-ajat.
Sunnuntai-iltana laitoin Miimille tekstarin, että Karviossa ollaan tulossa, Jatsille terkkuja että tulen hyvissä ajoin hakemaan. Ei tarvinnut kertoa. Sillä hetkellä kun viesti tuli, se asettui tuvan ovelle makaamaan ja odottamaan. Voi sitä jälleennäkemisen riemua! Ei uskoisi, että noin lyhyt koirantumppi pystyy vääntäytymään kahdeksikon muotoon, mutta siltä se äkkiseltään näytti.

Elinakin ilmoitti olemassaolostaan ja kävimmä porukkalenkillä. Turre oli parannellut tassuaan ja oli varsin onnesta pyöreänä kun pääsi Jatsin kanssa riekkumaan. Sillä seurauksella, että sai uuden haavan tassuunsa. Mikä pahanilmanlintu! Onneksi se oli takajalan syrjässä, eikä haittaa mitään toimintoja. Lenkin jälkeen käytiin pitseriasta mukaan evästä. Jiri oli kotona flunssan takia ja jäi lapsenvahdiksi. Siinä on kyllä niin mukava ihmisenalku, että voisin joskus vaihtaa nämä kaksi pientä siihen yhteen isoon, ainakin pariksi päiväksi.

Kun sain tietsikan jotenkuten kuntoon, iski virus omaan kroppaan ja sitä riesaa näköjään riittää. Eipä näin sitkistä flunssaa ole aikoihin ollut. Koiraa en ole pahemmin treenaillut kun Josepan joululehteä on väännetty sunnilleen urakkatahtiin. Sain "hovikuvaajan" viran, joten tässä on päässyt luovuuttaan toteuttamaan ihan mukavasti.

Eilen käytiin Hankasalmella kun Mari oli ilmoittanut Wallun MH-luonnekuvaukseen. Aija oli mukana videokuvaajana. Mielenkiintoinen juttu. Jatsin kanssa voisin niihin kinkereihin joskus osallistua.

Ei kommentteja: