keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Kaupungin humussa

Maalaistollolle pitää joskus näyttää, että maailma on muutakin kuin yksi auto ja kaksi ihmistä ja nekin näköpiirissä eri aikaan.

Sovittiin Aijan kanssa, että tulen heille siihen kun arvon postinjakaja pääsee töistä ja lähdetään kaupunkikävelylle. Jouduttiin vähän aikaa odottelemaan, mutta hyvää tunnetusti kannattaa odotaa. Jatsi oli ainakin sitä mieltä kun päästiin Rinin luokse ja se sai iskettyä hampaansa röhköpossuun. Ensimmäisen röhkäisyn aiheuttama epäuskon, onnen ja hämmästyksen sekainen ilme oli näkemisen arvoinen! Ei meinannut malttaa lähteä mihinkään siitä possun röhkittämisestä. Mmrrr...röhröh! Hohhoijaa sitä vuoropuhelua :D

Päästiin liikkeelle. Jatsi ei ole käynyt kaupungissa pitkään aikaan, mutta ihmeen rennosti se suhtautui. Päätellen siitä, että yhtään kakkapussia ei tavinnut tärvätä. Normaalisti niitä menee noin neljä. Rini varmaan näytti esimerkkiä ja Aija vielä välillä jakeli nameja. Oikeastaan vaan raput Suvantosillalle aiheuttivat pientä paniikinpoikasta. "Juu en minä pelkää, mutta täältähän näkee läpi että voitasko ihan reippaasti pistää töppöstä toisen eteen?"

Hyvä reissu. Pitäisi tehdä vähän useammin ja vähän pitempänä versiona. Tällä kertaa jäi vähän tyngäksi kun piti lähteä viemään autoa korjaamolle.

2 kommenttia:

Aija kirjoitti...

Kiva oli käydä kaupungissa teidän kanssa, meistä saa seuraa jatkossakin! :D Yritetään ne tokotreenit järkätä vielä johonkin väliin!

Wilhelmiina kirjoitti...

Vai oikein kaupungissa! Me käytiin itseämme sivistämässä lenkillä Viinijärvellä. Olihan sielläkin maalaisille ihmettelemistä: katuvalot, kauppa ja muutama vastaantulija jopa koirien kanssa.