lauantai 23. lokakuuta 2010

Taas uusi hoitokoira

Jatsi pääsi eilen pitkästä aikaa hierojan käsittelyyn. Selkä oli jälleen jumissa, mutta jalat onneksi ei. On se uskottava, että kun Hipan kanssa leikkiminen loppuu niin silloin on isosisko kipeä.
Aloin jo vakavasti harkita koirahierojakoulutukeen menoa ja into vain lisääntyi, kun kuulin Hannen pyrkivän samaan paikkaan. Hyvä kun ehdin ääneen ajatella asiaa, niin muutamat olivat jo suunnilleen varaamassa aikoja koirilleen. Kiva tietää, että asiakkaita on odottamassa.

Senja ja Jyry tulivat Espoosta näille nurkille syyslomaa viettämään ja toivat Lion meille hoitoon ainakin yhdeksi yöksi. Outoa kun talossa on uros, joka on kuitenkin niin rauhallinen, ettei ymmärrä ollenkaan näitä minun vilkkaita tyttöjäni. Illan se vietti eteisessä sen oloisena, että voisi lähteä kotiin vaikka heti eikä ruoka maistunut. Annoin olla rauhassa ja käskin omianikin jättämään Lion rauhaan. Kerran se kävi yöllä kysymässä minulta, että joko nyt viet minut kotiin. Aamulla se oli ihan entisensä eikä vierastanut näitä höpsöjä.

Aamupalan jälkeen käytiin pienellä kävelyllä. Hippa kokeili ojassa olevaa jäätä, mutta se rutisi tassujen alla inhottavasti. Pellolla oleva lammikko oli jäätynyt umpeen ja se vasta oli kiva. Nauroin kippurassa pentuparalle, joka oli kuin Bambi klassikkoelokuvassaan. Milloin naamallaan, milloin pyllyllään ja ihmetys oli suuren suuri.

Aamulenkin jälkeen koirat saivat pitää seuraa kun vaihdoin talvirenkaat. Lunta tuli siihen malliin, etten edes minä olisi lähteny liikenteeseen kesäkumeilla ja meitä odotettiin Jatsin kanssa saapuvaksi BH-kokeeseen häiriökoirakoksi.

Lio oli viileä, muut hieman kuumanpuoleisia.

Pahuksen lumi!


Nam, ihana lumi!


Illalla hommat jatkuvat Josepan puuhissa. Varasin Käsämän metsästysmajan talkoolaisten illanviettoon ja sinne mennään parinkymmenen hengen voimin saunomaan, syömään ja ihmettelemään muuten vaan. Kerrankin joku tapahtuma on lähellä minusta katsottuna. Kyllä siitä ilosta ihan mielellään huolehdin järjestelyistä.

1 kommentti:

Hanne kirjoitti...

Nyt vaan odotellaan että toivottavasti päästään sinne kouluun!! Nimim. kahden jumikoiran omistaja :)