maanantai 11. toukokuuta 2015

Toinen tulos rally-tokosta

Kuten aiemmin jo mainitsin, lauantaina kävimme JoA:n hallilla rallailemassa Hipan kanssa toisessa virallisessa kokeessamme. Tulokseksi tuli 96 pistettä ja ohjaajan jännityksestä huolimatta Hipalla oli hyvä fiilis. Se oli minusta upeaa, ihan paras juttu koko hommassa. Ei olisi haitannut, vaikka olisimme rimaa hipoen selvittäneet tuloksen tai vaikka jääneet ilman, pääasia että koira ei tuntenut oloaan tukalaksi. Se herkkis peilaa liikaa minun fiiliksiä enkä osaa näytellä lunkia niin että filmaaminen menisi läpi. Jatsin kanssahan tätä ongelmaa ei ole. Se mennä porhaltaa joka tilanteessa täysillä ja kaiken irti ottaen.

Virheitä meille rapsahti -1 kyltin koskemisesta ja -3 epätarkasti suoritetusta tehtävästä ja nämä molemmat puutteet samalta kyltiltä. Kyseessä oli spiraali oikealle, ja Hippa jäi seuraamisessa jälkeen. En osannut kannustaa sitä tarpeeksi kiihdyttämään vauhtia, joten siitä nuo kolme miinusta. Spiraalilta poistuessa kuulin itsekin sen kolahduksen, joka tulee kun koipi osui kylttiin ja siitä yksi miinus.

Muut kyltit suoritimme oikein hyvin ja kokonaisuus toimi. Tuomarina toimi Heikki Palosaari, joka oli kirjoittanut arvosteluun vielä "hieno suoritus". Niin oli.

Sitten vaan koekalenteria tutkimaan. Vielä yksi hyväksytty alokkaasta ja RTK1 päättää yhden häiriötekijän olemassaolon eli hihnan. Sen kanssa pelleily oli ihan oma haasteensa ja erikseen opeteltava juttu.

Ei kommentteja: