torstai 7. tammikuuta 2016

Uuniton torppa on kuin kyrvätön sulhanen

Että pakkaspäivää vaan, kuten otsikosta voi päätellä. Tulihan se talvi lopulta ja ehkä piakkoin saadaan vielä luntakin. Onneksi tämä elämäni sulhanen on asiallisesti varustautunut.

Uunista huolimatta meillä on ihan pirun kylmä. Tässä minun toimistossa on 14 astetta lämmintä, joten sukkelasti on naputettava ettei sormet kohmetu kesken juttujen. Vähän auttaa kun käy välillä ulkona haistelemassa -29 asteen lämpöjä.

Aamulla piti käydä vessanpönttöön nojailemassa. En siksi että olisin kipeä vaan vesijohtoa sulatellakseni. Se menee seinän läpi kyökin puolelle ja siitä kohtaa se aina näillä pakkasilla jäätyy. Joko kökötän hiustenkuivaajan kanssa vessannurkassa tai sullon sen keittiön kaappiin hurisemaan. Tällä kertaa molempia ennen kuin tokeni.

Eilen kävimme loppiaisen kunniaksi poikain kanssa Joensuussa testaamassa Pizzeria Roihu. Siitä paikasta olen kuullut vain pelkkiä kehuja ja nyt voin (ja nuoriso myös) ne allekirjoittaa itsekin. Kana-paholaisenhillo-vuohenjuustopizza oli äärettömän makoisa. Mennään toistekin. Yhtä hyvät pizzat kuin Savonlinnassa Caperossa, joten sinne asti ei ihan asiakseen tarvitse lähteä.

Samalla kävimme hakemassa Tanjalta mainoksia jaettavaksi lähiympäristöön. Hän avasi oman lastentarvikeliikkeen Lastenpuoti Onni-Ilonan josta saa myös ihan pikkuriikkisiä vaatteita hyvin pienille vastasyntyneille. Niin pienille, ettei meidän pojat ole ikinä olleet niin miniatyyri-ihmisiä. Toivokaamme menestystä liikkeelle ja yrittäjälle.Ei kommentteja: