perjantai 10. syyskuuta 2010

Blondi toimittaja taas vauhdissa

Tein Heilille keikkaa ja kävin kylällä ottamassa yhden tylsän kuvan. Parkkasin auton tienposkeen ja kun lähdin ajamaan, kuului kummallista kolinan sekaista kahinaa.

Jarrut ovat vinkuneet palojenvaihdosta lähtien, mutta nyt sitä ei kuulunut ollenkaan tämän uuden äänen takaa. Ihmettelin kovasti, että mikä kumma voi tehdä tuommoista ääntä. Jarruttaminen tai kääntyminen ei pahentanut sen enempää kuin parantanutkaan vaivaa. Tyypillisenä hälläväli'istinä ajattelin passatin kestävän muutaman kilometrin matkan kotiin, mutta pelkkä uteliaisuus sai minut jo Särkijärventien haarassa kurkkimaan alustaan.

Ja mitä siellä näkyi! Toivoin maan nielevän minut autoineni ennen kuin tulinen myötähäpeän puna olisi sytyttänyt Harrikkamiehen mökin palamaan.

Pajuinen aurausviitta oli takertunut johonkin alustan ja pakosarjan väliin ja sojotti apukuskin puolelta suoraan sivulle. Onneksi ei ollut jalankulkijoita liikkeellä. Minähän olisin räpsinyt reppanoita kintuille ja pahimmassa tapauksessa huonojalkaisimmat niittänyt pitkin pientareita.

Se pajukeihäs lensi viereiseen peltoon, pois silmistä ja jaloista aiheuttamasta enempää harmia.

5 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Anteeks mut.. :D :D :D

Nimim. ajellu töihin 13km pakoputki auton perässä roikkuen ja ihmetellyt "kuulupa outo kolina, varmaan auton lokasuojissa on vain jotain jäätä, tms."

Hanne kirjoitti...

Ja tämä ajeli nuorna tyttösnä pappamopolla eikä huomannut että pakoputki putosi matkalle. Kotiin ajaessa huomasin rekan alle jääneen littanan tiellä ja vieläkään ei sytyttänyt, ennenkuin kotona kun isä tuumasi että moposta taitaa puuttua jotain :D

Hanna kirjoitti...

Ihanaa etten ole yksin! :DD

Mari kirjoitti...

Kokeilen tässä kuinka tämä kommentointi onnistuu kännyllä, miulla kun on siun ja miimin blogit tallennettuna jotta aina kun on tylsää on jotain lukemista :)

Hanna kirjoitti...

Hyvinhän tuo näyttää onnistuvan! Voi ihme tätä nykytekniikkaa. Ei tartte tylsyydestä kärsiä ikinä :D