lauantai 18. syyskuuta 2010

Lussupallo vaihteeksi vauhtiin

Saisiko rahaa helpommin jos perustaisi rahapajan? Ei varmaan, kun kaikkia asioita ei ole edes tarkoitettu helpoksi. Rahanteossa on viime ajat menneet ja ettei sekään olisi liian helppoa, piti pikkuisen sairastaa siihen sekaan.

Mitäs tuosta. Sitä ennen piipahdin pikaisesti Miimin järkkäämillä aussietreffeillä Päivilänvaaran hulppeissa maisemissa. Notski oli valmiina makkaranpaistoon ja paikalla oli varsin vilinää. Yltiöystävällinen Lily tunki suunnilleen syliin heti kun sain auton oven auki. Paikalla oli uusi tuttavuus Vuk, joka oli näköjään siinä seurassa kuin kala vedessä. Miksipä ei olisi ollut.

Hipalla ja Tessulla kävi jutut heti yksiin. Muilla oli kiire pois ja kun itse tulin myöhässä, Mirka jäi seurakseni ihmettelemään.
Kuvasin pentuja ja yritettiin ihan poseerauskuviakin, mutta vaikeaa se oli. Ei tuonikäisillä oikein ole kärsivällisyyttä olla mieliksi täydellisyyttä tavoittelevalle kuvaajalle.

Loputkin kuvat löytyvät täältä

On se kiva kun kaikki treenaa koiriaan. On tullut laiskoteltua sen asian suhteen ihan hävettävän paljon, mutta tänään päätin kokeilla miten äijien käy.

Jatsi repesi liitoksistaan jo siinä vaiheessa, kun kaivoin lussupalloa esiin. Otettiin ihan sitä samaa kuin leirillä eli tarkkaa asentoa seuraamisessa. Hitaasti ja varmasti. Intoa oli vaikka muille jakaa ja silmissä näkyi se ilme. Palava ja onnellinen.

Kyllä se siitä lähtee, mutta oma aktiivisuus auttaisi tosi paljon. En edes haaveile mistään kokeista koko loppusyksyn ajalta, koska ei oikeasti ole varaa yhteen ainoaan ilmoittautumiseen. Palataan siihen sitten kun nämä bisnekset ottaa paremmin tuulta alleen.
Nyt on ihan riittävästi tavoitetta tyhjentää korkkitaulu laskuista ja täyttää jääkaappia edes silloin tällöin jollain syötäväksi kelpaavalla.

Hippaa kiusasin kontaktiharjoituksilla. Se ei millään meinannut käsittää, ettei saanut namia ihan vaan olemalla sievä tai menemällä piiloon jalkojeni väliin. Kyllä se jaksaa napittaa silmiin vaikka puoli iäisyyttä ruokakupin edessä odotellessaan, mutta se on eri asia. Jatsi nääs on vieressä näyttämässä mallia.
Ehkä alan ruokkia ne eri huoneissa.

Ei kommentteja: