sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Täällä ollaan eikä muuta voida

Viikko on vierähtänyt ja mitä olen tehnyt? En mitään mainittavaa.

Viime sunnuntaina oli Jamiksella aussietreffit, joissa Jatsin lisäksi oli Kiri, Unelma, Pami, Susu ja sen erirotuiset veljet Topi ja Mörkö. Käveltiin pieni lenkki, mutta viis siitä kun koirilla oli intoa juosta edestakaisin meidänkin edestä.

En voinut vastustaa pehmoista lumihankea ja humpsautin iteni sinne selälleen. Se oli moka! Kaikki aussie-eläimet kävivät tökkäämässä kuonollaaan naamaani, että mitä se siellä puuhaa.
Unelma paheksui. Se sanoi jo joskus kolmisen vuotta sitten samassa tilanteessa, että ei noin saa tehdä. Että voi olla tyhmä tyyppi, kun taas teki niin. Murmetus sentään.

Pakkastilanteen kehittymistä on ollut aika mielenkiintoista seurata. Eilen oli meidän mittarissa ennätys, noin -32 astetta. Tosin asteikko loppui kolmeenkymmeneen, joten loput piti panna arvaten. Sen verran kuitenkin, että heti aamusta pääsin sulattamaan vesiputkea. Vessaan tuli vesi, mutta keittiöön ei, joten villakoiran ydin löytyi alakaapista. Eipä ollut uutta ja olen kiitollinen, että jäätymä oli siellä eikä missään syvemmällä.

Pistin tehokkaan hiustenkuivaajani kaappiin hurisemaan ja se oli siinä, sillä kertaa. Muutaman tunnin kuluttua piti tehdä sama operaatio, mutta sitten vesi juoksi lopun päivää yhtä iloisesti kuin kirkkaimmassa vuoristopurossa.

Iltapäivällä vein pojat mummolaan ja kävin katsomassa Havukka-ahon ajattelijan. On siinä tyyppi. Itse puhuu sinisistä ajatuksista, mutta jos minulta kysytään niin on ne enemmän riemunkirjavia. Mielikuvitusta kyllä piisaa. Hyvä leffa, tarttiskohan lukea kirjakin?

Aamusella tuuli ihan hulluna, mutta ulos kai tästä on lähdettävä. Olkoot pakkanen, mutta tuuli tyyntyköön. Onko liikaa vaadittu?

2 kommenttia:

Hinni kirjoitti...

Jospa se kylmyys kertoo sitten siitä että sitä lämpimämpi kesä tiedossa ;) Vaikka ei sen kesänkään liian kuuma tarvitse olla kunhan, sen verran lämmintä että tarkenee :P

Hanna kirjoitti...

Siihen on luotettava, että kesällä tarkenee :)