maanantai 1. helmikuuta 2010

Atte-peijooni kuusi vuotta!

Poliitikkomaisuus ja filosofisuus yhdistyy siinä tyypissä ihmeellisellä tavalla. Attea ei voi parhaalla tahdollakaan määritellä pikkuvanhaksi, mutta aivoaallot kulkevat melko persoonallisia ratoja pitkin. Vanha sielu nuoressa ruumiissa. Viisautta lapsen heleän naurun säestämänä.

Miimi ja Pekka kävivät eilen jo päivällä. Kakkuja oli vaikka lampaille syöttäisi, kun Miimi toi Hannun sököpelissä voittaman kakun meille. Mahdottoman iso kermahörhelö.

Illemmalla tulivat lapsivieraat ja vauhtia riitti. Pari tuntia riitti sitä lystiä minun hermoni huomioon ottaen, mutta pääasia että omat ja vieraat viihtyivät. kermakakku ei kelvannut lapsivieraille ja aikuisvieraita oli sen verran vähän, että vein loput tänään töihin. Siitä riitti ihmettelyä, kun vasta viikko sitten kiikutin oman synttärini kunniaksi kakun kahvihuoneeseen.

Jatsi sai viikonloppuna kunnon lenkit, mutta nyt sitäkin lyhyemmän. Flunssan oireita meinaa puskea pintaan. Ei hyvältä näytä.

Kaukkarit alkaa muuten mennä vähitellen jakeluun. Lähinnä on höylätty seiso-maahan -liikettä, että ei etenisi. Johonkin lihasmuistiin on painunut taaksepäin kyykistyminen, vaikka palkka olisi edessä ja ilman kädellä ohjaamista. Hianoo!

Ei kommentteja: