torstai 25. helmikuuta 2010

Korruptiolaskettelua ja muuta mukavaa

On tämä homma mukavaa. Tein juttua talven laskettelutilanteesta ja pääsin siinä sivussa tietenkin ilmaiseksi Mustavaaran rinteeseen.
Otin reilusti kuvia sieltä täältä ja nautin aurinkoisesta aamupäivästä. Lopuksi tein vielä lumilautakaupat vuokrauskäytöstä poistuneesta paketista. On pikkasen erilaista laskea pienellä ja kevyellä laudalla kun vertaa minun omaan jo lähes retrovehkeeseen.
Juttu on luettavissa täällä ja huomatkaa varsinkin upea kuva:
http://www.heili.fi/#body

Laitoin herätyksen viideksi, mutta heräsin jo kymmentä vaille. Oli siis hyvä syy nousta katsomaan jääkiekkoa. Jännän ottelun loppuvaiheessa Suomen jellonat pudottivat Tsekin laulukuoroon. Ruotsi tipahti Slovakian ansiosta vähän myöhemmin. Hää, ihan oikein niille!

Pojat olivat aamulla kipeitä, joten piti hälyttää varahoitajat paikalle. Loppujen lopuksi kävi ilmi, että toinen oli lievästi kipeä ja toinen oikeasti tekosairas. Äiti sen sijaan oli tosissaan mahataudissa, joten eiköhän tässä kohta sairastuta koko porukka.

Töissä pääsin leikkaussaliin kuvaamaan lähes oikeaa rasvaimutilannetta. Leikisti lavastettuna kuitenkin. Harvempi siviili pääsee riehumaan mokomaan paikkaan ihan noin vaan.

Tein jutun loppuun ja taitoin päivän aikana monta juttua sunnuntain lehteen. Sekin homma alkaa pikkuhiljaa aueta. Tämä oli niitä päiviä, jolloin en tuntenut ollenkaan olevani jaloissa ja turha. Ihmeissään olisivat olleet, jos olisin joutunut jäämään kotisairaanhoitajaksi.

Kuivakuppaukseenkin pääsin tällä viikolla ja se oli aika vinha kokemus. Tarttee mennä toistekin ja jossain välissä käyn ostamassa kupin, että pääsee joutessaan itseään hoitamaan.

Ei kommentteja: