keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Lomalenkki Viinijärven kannella

Ollaan suunniteltu pentutreffejä jo pitemmän aikaa. Varsinkin Mirka olisi ollut innokkaimpana tulemaan Tessun kanssa meille, mutta sairastelujen takia joutui jättäytymään pois. Harmin paikka, mutta aikaa on jos elonpäiviä riittää.

Miimi, Unski ja Pami tulivat ensin ja jonkin ajan päästä Anna-Maija ja Romeo Jennan ja Toman kanssa. Lähdettiin läppäsemään tietä pitkin rantaan. Venerannasta on lingolla putsattu hyvä tie kävellä ja koirilla oli lystiä. Hipalla ja Tomalla on omat juttunsa, mutta nyt oli Romeo kolmantena pyöränä. Toma oli sitä mieltä, että Hippa on hänen yksityisomaisuutta ja tuppasi ärhentelemään velipojalle. Romeo fiksuna alistui ja rauhoitteli mokomaa rähjää muutenkin, joten sopu säilyi.

Jatsi ei ole ikinä tykännyt porukkariehunnasta ja mennä huristeli taas ylhäisessä yksinäisyydessään joukon keulilla. Kun Pami huolehti pentujen kurittamisesta, ei varsinaisen poliisin edes tarvinnut puuttua asioihin.

Otettiin vielä poseerauskuvat kaikista nelijalkaisista. Hippa ei olisi kovin mielellään lähtenyt Miimin käskemänä mihinkään asetteluihin.


No, se oli sentään kevyttä kauraa isosiskoon verrattuna. Kuningatar Jatsi oli aivan pöyristynyt saamastaan kohtelusta!


Kiitokset seurasta kaikille mukana olleille! Seuraavalla kerralla Mirka ja Tessu mukaan.

Asiasta avaruuteen. Jatsi on parina viime päivänä käyttäytynyt tosi omituisesti. Epäilen vahvasti, että Hippa tekee juoksua.

2 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Jos Hertasta yrittää ottaa poseerauskuvan niin se on just kuin tuo Jatsin kuva. Miten nämä meidän "vanhukset" on niin samanlaisia :)

Mirka kirjoitti...

Tessu raukkaa jää aina kaikesta kivasta paitsi! No ei muuta kuin kohta ensi kertaa suunnittelemaan, että päästään mekin mukaan! :)