maanantai 7. maaliskuuta 2011

Voihan Ryyd... eikun Ruutana!

Tuli piipahdettua tyttöporukalla Tampereella. Tai ainakin siellä päin, niin kun täältä katsottuna on niin paljon helpompi sanoa.

Aussieyhdistyksen vuosikokous oli tällä kertaa Lempäälässä Ideaparkissa. Lähdin jo lauantaina Hipan ja Jatsin kanssa reissuun, aikomuksena olla Marrun ja Janin luona yötä. Nappasin Hannen Varkaudesta mukaan ja kuinka ollakaan, Mari oli siellä myös. Varkauden ABC on kyllä semmoinen paikka, että jos siellä ei törmää kehenkään tuttuun niin ihme on.

Matka jatkui ja juttu luisti. Marru oli antanut hyvät ajo-ohjeet ja Hanne toimi navigaattorina. Tuli Ruutanaan vievä ramppi ja illan hämärtyessä muutama kilometri ajettiin pientä kylätietä.
"Salen jälkeen oikealle Jussilantielle", luki Hanne ohjeita.
"Tuossa on kauppa mutta se on Siwa, katotaan jos kohta ois Salekin."
"Hei, siinä oli Jussilantie!" Hanne huusi, mutta myöhäistä se siinä vaiheessa oli.
Ajoin vähän matkaa seuraavaan tienhaaraan, jossa pääsi kääntymään ympäri. Ihmeteltiin majatalon emännän harhaanjohtavia ohjeita ja sitä samaa ihmetteli hän itsekin.
"Koko kuppakylässä yks ainoo kauppa ja senkin nimen muistaa väärin, mitä mie oikein ajattelin!"
Nii-in, eihän me sitä voitu tietää.

Lopultakin perillä. Rosso ja Miksu eivät meinanneet uskoa silmiään, kun pihaan pölähti kaksi ihanaa narttua. Hippa oli myös innoissaan, mutta Jatsi olisi mieluusti lähtenyt saman tien takaisin kotiin. Olihan se kamalaa kun kaksi isoa poikakoiraa kiusasi hänen pikkusiskoaan ja illan mittaan vielä hirveä tappajakissa Elsa liittyi kiusaajiin.
Ikäneidon auktoriteetti piti talon koiraväen hyvin aisoissa. Kissa oli vaikeampi tapaus.

Puolille öin meni saunoessa ja höpötellessä. Miksun elämästä ei puuttunut mitään kun sai vuoroin kiehnätä Hannen sylissä ja vokotella Hippaa.
Aamulla lähdettiin hyvissä ajoin kohti Lempäälää, koska hallitus kokoontui ennen vuosikokousta.
Porukkaa tuli vuosikokoukseen oikein mukavassa määrin, 39 äänioikeutettua jäsentä. Jämäkkänä puheenjohtajana tunnettu Ahosen Riitta ei ollut paikalla ja käytettävissä, mutta Stormin Satua ehdotettiin ja hän lupautui. Satu veti kokouksen todella tyylikkäästi läpi, se oli hienoa työtä!
Esityslistalla oli kohtalaisen hankalia asioita ja keskustelua syntyi, mutta verta ja suolenpätkiä ei lentänyt. Aussieporukka on yleisesti ottaen oikein mukavaa väkeä.

Hallitukseen ei tullut isoja muutoksia ja järjestäytymiskokouksen jälkeen menimme porukalla syömään. Hinni liittyi seuraan ja paikalliset opastivat meidän Coyoteen. Älyttömän makoisan burgeriaterian jälkeen lähdimme taas Ruutanaan.

Tytöt ja varsinkin Hippa olivat käyttäytyneet esimerkillisesti. Äänekkään tervetuliaisseremonian jälkeen Jani lähti hakemaan Villeä hoidosta ja me Hannen kanssa suoriuduttiin matkaan kotia kohti. Kiitoksia Marrulle ja Janille vieraanvaraisuudesta! Toivottavasti joskus pääsisi olemaan vähän enemmän ajan kanssa. Mieluusti otan vastavierailullekin, jos tie vie tänne päin.

Ei kommentteja: