torstai 27. lokakuuta 2011

Lisää tämmöisiä puheluita, kiitos!

Eilen iltapäivällä soi puhelin. Ei mitään ihmeellistä sinänsä, ainahan se rallattaa enemmän tai vähemmän, mutta tällä kertaa ystävällinen soittaja veti meikältä jalat alta.
"Hotelli Puijonsarvesta päivää. Onneksi olkoon, olet voittanut yön hääsviitissä!"
WHAAAT?!!

Kuten aiemmassa kirjoituksessa mainitsin, olin sunnuntaina kyseisessä hotellissa häämessuilla näytteilleasettajana. Kaksi hotellin henkilökuntaan kuuluvaa naista piti arpajaisia naapuripöydässä ja voittona oli tosiaan yö hääsviitissä kahdelle, skumppaa tervetuliaisiksi ja aamiainen huoneeseen.
Eräänä hiljaisena hetkenä marssin heidän luokseen.
"Voinko mie osallistua arvontaan vaikka en oo menossa naimisiin eikä mulla sen puoleen oo miestäkään? Tää on niin kiva paikka että haluan tänne yöksi."
"Totta kai, tämä on kaikille avoin ja jos voitat niin eiköhän tuolta Puikkarista illan mittaan sulhasehdokas löydy."

Uskomatonta! Ikuinen pahanilmanlintu ja epäonnenhaukka voitti! Että osasivat niiden tuhannen lapun joukosta poimivat minun lapun! Enpäs pääse enää valittamaan, etten ikinä voita mitään...

Koska en ole enää Facebookissa, en voinut hehkuttaa heti koko kansalle tätä ihanaa uutista. Sen sijaan soitin innoissani muutamalle läheisimmälle ja Mari ainakin repesi nauruun.
"No ei sulla paljoo puutukaan, häät ja mies jonka kanssa mennä viettämään sitä hääyötä. Että päätit sitten viedä sen palkinnon joltain oikealta hääparilta, heheheee!"

Näin tuli tehtyä. Päätin, että menen tammikuussa hääsviittiin juhlistamaan nelikymppisiäni. Kerran sitä vaan viidennellekymmenennelle siirrytään ja sen voi tehdä kerralla korskeasti.

2 kommenttia:

Sanna, Musti ja Pupi kirjoitti...

Tuli ikävä sun mainioita juttuja ja erittäin eläväisiä unia, niin poikkesin. Ja voi elämä, melkoisia helmiä täällä taas :) Että ihan hääsviittiin, voi veikkonen nauti!

Hanna kirjoitti...

Ihanaa kun poikkesit, saa käydä useamminkin :)
Juu, aion nauttia! Melkoista luksusta tupsahti arjen keskelle ihan tuosta vaan :D
Rapsuja ihanille Mustille ja Pupille!