sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Kevättä ilmassa


Olen seuraillut tuota postilaatikkokatoksen räystäällä roikkuvaa jääpuikkoa ja todennut, että ei ole helppoa silläkään. Kuten kuvasta näkyy, aurinko kimmeltää ilmassa ja puikon pinnassa, mutta se on vain osa totuutta. Tuuli on niin jäätävä, että auringon lämpö ei jaksa sulattaa puikon päähän pienintäkään pisaraa sen oikean kevään merkiksi.

Eilen sai taas kolata itsensä virkeäksi edellisen yön tuiskutuksen takia ja jääpuikkokin on kadonnut johonkin, varmaan lingosta lentäneen lumen mukana. Että se siitä keväästä tällä erää.

Hippa jaksaa paremmin. Nyt kun ei ole pakkanen, olen antanut sen olla ulkona ja liikkua sen minkä liikkuu. Lenkittäminen ja muu puuhailu on ihan turhaa, koska se alkaa yskiä heti kun vähänkin kiihtyy. Säälittää vaan miten se reppana jää katsomaan ikkunasta kun me lähdetään Jatsin kanssa lenkille.

Niin, Jatsi. Se on onnesta soikeana kun pääsee mamman kanssa kahdestaan lenkille. En tiedä mistä se on kerännyt energiaa itseensä, mutta tuntuu että Imatran voimalakin olisi kateellinen moisesta virtamäärästä.
Jäällä on hyviä kelkkapolkuja, joten kävin eräänä päivänä potkurilenkillä Savisaaren kiertämässä. Keli oli tosi livakka, mutta siltikään en meinannut pysyä perässä kun muori vintteli menemään!

Karanteeni jatkuu, mutta yksinäinen susi kun olen niin en valita. Ainakin tässä ehtii touhuta omia juttujaan.

* * * MAINOSTAUKO!! * * *

Valmistautukaas jälkiharrastajat kesän treeneihin ja ostakee jälkiliina! Muovitettua vaijeria 3/5 mm, pituus 10 metriä, testattu ja hyväksi havaittu! Hinta 26 € (+ postikulut)
Näitä voi tiedustella osoitteesta hannamir(at)gmail.com tai numerosta 044 257 5052

Ei kommentteja: