tiistai 27. tammikuuta 2015

Kivat synttärit

Mietin, että laitanko tuon otsikon kivat lainausmerkkeihin vai en vai laitanko sekä että, mutta olkoot noin. Tosiasiahan on se, että synttärit oli sekä kivat oikeasti että "kivat" sarkastisesti.

Sunnuntaina tuli Satu Viirun ja Pikin kanssa porukkalenkille. Olisin huolinut enemmänkin porukkaa, mutta syystä ja toisesta ei ajankohta käynyt.
Hippa ja Piki löysivät yhteisen sävelen sekä lenkillä että tuvassa meidän kahvitellessa. Jatsia ahdisti kun Hippaa kiusattiin ja piti sohvalta käsin murmattaa kun ei joka kerta jaksanut mennä väliin. Hippahan se oli, joka Pikiä kiusasi, mutta Jatsi tulkitsee nämä tilanteet aina niin, että Hippa on vaarassa eikä pärjää ilman isosiskoa. Kivaa oli ja koiraväki oli vieraitten jäljiltä melko ryytynyt.

Varsinaisena juhlapäivänä eli eilen kävivät vanhemmat ja toivat tullessaan tasapainotyynyn, jonka päällä nytkin keikun. Tekee melko gutaa selälle kun joutuu tekemään töitä istumisensa eteen. Tämmöinen jos olisi ollut töissä niin edes ruumiillinen vointi olisi ehkä ollut parempi.
Toinen puoli on nystyrällinen ja toinen sileä, joten voi valita ottaako samaan istuntaan hieronnan vai ei.

Illalla oli suunnitelmissa lähteä Markon kanssa kaupunkiin illastamaan, mutta mahapöpö tuli väliin ja siihen loppui se oikeasti kiva osuus.
Atte sairastui juuri sopivasti ennen kuin ehdin lähteä, joten se siitä. Yö melko palasiksi kun hoivailin oksentavaa potilasta pikkutunneille asti. Vähän harmitti, mutta minkä näille mahtaa. Ei ne raflat mihinkään katoa, mutta lapset on hoidettava silloin kun on sen aika. Tänä aamuna Kimmokin valitti mahaansa, joten katsotaan valitanko minä huomenna vai ylihuomenna. Toivottavasti en ikinä.

Ei kommentteja: