lauantai 3. tammikuuta 2009

Aussieporukalla pakkaspäivää viettämässä

Saatiin harvinaisempia vieraita kun Hanna, Juha ja Mai tulivat käymään. Miimihän nämä treffit järkkäsi, mutta joutui itse jäämään pois tärkeämpien asioiden takia. Meille tulivat myös Hilkka ja Kiri sekä Elina ja Turre.

Markku oli kalassa, joten emme voineet heti ampaista lenkille. Kahviteltiin siinä jonkin aikaa kaikessa rauhassa. Jatsikin oli nätisti sisällä, vaikka oli muita koiria ja Mai melkein vieras. Turre oli arestissa, koska viihtyi sen verran hyvin Kirin persuuksissa. Minkäpäs narttu aromeilleen mahtaa ja uros luonnolleen.

Lähdettiin vähän kävelemään ja lähinnä se lenkki oli Turren ja Kirin armastelua. Mai pysytteli takavasemmalla ja Jatsi toimi poliisina, jos meno vaikutti liian kiihkeältä. Kiri oppi sanomaan vastaan Turrelle ja siitäkös tämä casanova tykkäsi.

Takaisin tultua sekä Hilkka että Main porukka saivat läksiäisiksi vastapyydetyn kuhan. Heidän lähdettyään menimme vielä Elinan kanssa uudelle lenkille, että Jatsi saisi riekkua Turren kanssa kahdestaan. Kylläpä taas Turren ykkösnarttu kelpasi kun Kiri ei ollut lähistöllä.

Eilen paistoi aurinko, mutta ei tietenkään tänään kun olisi ollut kuvattavaa. Jotain sain aikaan, vaikka värit on aika kurjat.

4 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Ihania kuvia, varsinki tuo missä Turre loikkii Kirin selkään ja Jatsi kattoo kameraan että hei, mitä täällä tapahtuu :D Ja sitte toi on hyvä missä Kiri sanoo ison sanan Turrelle :D :D

On se Turre komia mies! Tuo musta väri se vaan minua aina kiehtoo eniten <3

Hilkka kirjoitti...

Kiitoksia kaikille mukana olleille rattoisasta riehuntatuokiosta.Meillä oli kyllä iltapäivällä sitten aika rauhallista. Hannalle kiitokset vauhdikkaista kuvista ja Markulle sunnuntain ateriasta. Tosi hyvää kuhaa!

Hanna kirjoitti...

Kiitoksia miun puolesta kaikille kävijöille :). Me syötiin kuhakeittoa ja oli tosi hyvää.
Vähän harmi kun ei aurinko paistanut, mutta pitää tyytyä siihen mitä saa. Isokokoisina nuo kuvat oli paljon parempia.

Elina kirjoitti...

Eeva: Turre ON ihana.... :) ja kaikki muut tietty kans!