lauantai 7. marraskuuta 2009

Kaikenkarvaisia vieraita kylässä

Mari osasi jälleen kysellä aikataulua ja suunnitelmaa yhdennellätoista hetkellä. Olin juuri lähdössä Jatsin kanssa lenkille, joten odottelin vielä parikymmentä minuuttia niin sain seuraa. Olivat Jarnon kanssa palelleet BH-kokeen talkoissa ja kun pistettiin töppöstä toisen eteen, lämpeni olotila hyvin.
Kierrettiin Särkijärven ympäri lyhintä tietä, mutta Wallu sai innostettua Jatsin juoksemaan kilpaa niin monesti, että liikunnantarve tuli molemmilla varmasti täyteen.

Lenkin jälkeen luonnollisesti kahvia, teetä ja tällä kertaa porkkanapiirakkaa. Oli hyvää myös vieraitten mielestä.

Illemmalla Minna ja Nelma kävivät lenkillä ja ettepä ikinä arvaa kuka oli mukana! Timo-leijona tietenkin. Uskomaton kissa. Se on niin seurallinen, rohkea ja kiintynyt ihmisiinsä, että sipsutti mukana meille. Välimatkaa on noin 700 metriä. Eikä siinä vielä kaikki. Se ei houkuttelemalla lähtenyt pois, vaan jäi tekemään tupatarkastusta ihan kaikessa rauhassa.

En saanut sitä Jatsin kanssa samaan kuvaan, mutta todistusaineisto piti tietenkin näpätä.


Timo ei ollut moksiskaan koiran läsnäolosta, mutta Jatsi oli ihmeissään. Johan se oli nähnyt Timon heillä moneen kertaan, mutta ilmeistä päätellen tämän vierailu meillä oli ennenkuulumattoman pöyristyttävää.

Kantamalla se piti lopulta saatella kotimatkalle. Ihana katti. Tervetuloa toistekin, mieluusti niin että pojatkin ovat kotona. Kun ei meille ainakaan toistaiseksi voi ottaa omaa kissaa, niin naapurin vierailu on enemmän kuin mukavaa.

Ei kommentteja: