perjantai 2. huhtikuuta 2010

TipuFestin tipuset ja koiraset

Josepalaiset pääsivät loistamaan koiriensa taidoilla Kalake ry:n TipuFesteillä. Esitimme Match Shown alussa tottis- ja tokoliikkeitä sekä kaikenlaista temppuilua.

Miimi ehti jo kertoa omassa blogissaan aika pitkälti homman juonen, joten laiskana en rupea suotta toistamaan.

Kuvia voi vilkaista linkistä http://hannamir.kuvat.fi/kuvat/TipuFest/. (Tämän linkitys ei jostain syystä onnistu, mutta kopsatkaatten.)
Montaa niitä ei ole, koska oli hämärää ja laitoin tuonne vaan otoksia omasta porukasta. Ihmiset kun tuntuvat olevan tarkkoja, minkälaista julkisuutta haluavat tai eivät halua.

Pojat olivat mukana ja koko kolmen tunnin ajan viihtyivät erinomaisesti. En ihan koko aikaa ollut edes tietoinen, missä viilettivät, mutta tallessa säilyivät.
Sekin muuten selvisi sillä reissulla, että Kimmo on myös kanoille allerginen. Tipuset ja Lady Ursula olivat sisätiloissa ja Kimmon silmiä alkoi kirvellä jo hetken ihastelun jälkeen. Eipä siinä auttanut kuin mennä ulos tuulettamaan silmiään.

Jatsi oli treeneistä innoissaan eikä iso yleisö haitannut kuten ei yleensäkään. Istuminen oli hakusessa, mutta eteenmeno oli mainittavan arvoinen. Sen se höppänä osaa.
Lapset saivat silitellä ja koirus käyttäytyi nätisti. Loppuvaiheessa Jatsia alkoi vissiin väsyttää, koska ärähteli muille koirille ihan syyttä suotta.
On se kuitenkin melko salonkikelpoinen tämmöisissä jutuissa.

Ei kommentteja: