sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Päivä 3...

...alkoi samalla tavalla kuin edellinenkin eli kakkatalkoilla. Paljon ruokaa ja rytmit sekaisin eikä ao. osaa pyytää ulos, joten tietää mitä saa. Osasi kyllä pyytää kammariin sen jälkeen kun oli olonsa keventänyt ja täysin viattomin mielin köllähti viereen eikä siitä ollut kiire mihinkään.

Näin viime yönä unta, että sain (tai jouduin ottamaan) lapsia hoitoon ja vieläpä ihan pieniä. Voi puistatus. Niitten lisäksi tuli musta isovillakoira ja se paskoi lattialle ihan jotain muuta kuin kovia papanoita, joten jouduin mattopyykille.
Lieneeköhän nenään käynyt lievä tuoksahdus ja sillä saanut tuon unen aikaan.

Miimi ja Sirkku koirineen tulivat illalla seitsemän kieppeillä hakemaan Pamin. Voi sitä riemua ja laulua! Sirkku ei ole meillä ennen käynytkään, joten istuivat vähän aikaa kertomassa kokemuksiaan ja Miimi houkutteli Jatsia rapsutettavaksi. Hah, silmiään pyöritellen kieltäytyi hän. Tiedä, vaikka olisi napannut mukaansa, joten parempi oli piiloutua mamman jalkojen taakse turvaan.

Sovittiin, että Jatsi tulee vastavierailulle toukokuun toinen päivä, jolloin on hallituksen kokous Jyväskylässä. Silloin on Pamilla laskettu aika ja Jatsista tulee suorilla kummitäti, jos pennut syntyvät sinä päivänä. Saas nähdä kuin käy.

Ei kommentteja: