lauantai 28. elokuuta 2010

Kaikkeen sitä bloggaaja törmääkin!

Glam with M

No tuota... hmmm. Menin sisäisesti sanattomaksi.

Jokainen saa tietysti tehdä elämällään mitä haluaa, mutta ihan maalaisjärjelläkin ajateltuna joku pikku seikka ei ole ihan kohdallaan. Äkkiä katsottuna ja vähän kauempaa kuvassa on ihan kaunis nuori neito, mutta tekstin (varsinkin vanhempien postausten) lukeminen rapisuttaa jotain alas. Muovia? Itsetunnon rippeitä?

Aloin miettiä, että mitä muuttaisin itsessäni jos rahaa olisi rajattomasti. Tuon bloggaajan mielestä minussa on varmasti jotain pahasti vialla kun lopputulos oli, että en oikeastaan mitään. Mä oon mikä oon.

Noo, nämä mahan päällä roikkuvat römpöttimet voisi olla roikkumatta, mutta en minä heitä tähän hätään vielä mene saksituttamaan pienemmiksi. Käyn salilla ja muutan rasvakudosta lihaskudokseksi, ja luotan vakaasti että se auttaa. Saattaispa sillä harrastuksella olla muitakin terveydellisiä vaikutuksia.

Ajatusleikkiä itseni kanssa pelaten tuumailin, että mitä tekisin jos joku Gläm Äm tulisi kaupungilla vastaan ja alkaisi kauhistella nenäni muotoa tai huulieni kaarta. Sanoisin sille, että käännäpä päätäsi vasempaan niin paljon kuin se sinne kääntyy. Sitten vaan kävelet siihen suuntaan mihin nenä osoittaa. Eipä meikäläisen luomulärvi häiritse enää ollenkaan!

Tulipahan avauduttua.

Ei kommentteja: