keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Harvinaisempi vieras yllätysvisiitillä

Vedän pois facebookia koskevat pahat puheeni. Siitä omituisesta hömppäjärjestelmästä on oikeasti hyötyä. Laitalan Hansu otti minuun yhteyttä, koska oli Kaavilla talonvahtina eli palloili lähestulkoon naapurissa. Olipa iloinen ylläri, kertakaikkiaan!

Elina oli tulossa meille muutenkin tänä aamuna lenkille, joten otettiin Hansu lapsineen ja koirineen joukkoon tummaan mukaan. Treffattiin meidän pihassa ja lähdettiin kävelemään rantaan. Kameroineen päivineen tietenkin, koska oli hieno kuvausilma. Roni jäi autoon, ettei Turren kanssa tulisi mitään ylimääräistä häslinkiä, mutta Viksu ja Hansulla evakossa oleva Ansa pääsivät riekkumaan Jatsin ja Turren kanssa.
Vieraat nartut tunnustivat Jatsin ylemmäkseen, eikä mitään erimielisyyksiä tullut tyttöjen kesken. Tosi fiksuja koiria! Oli ihana seurata, miten hyvin porukka tuli toimeen keskenään. Turre teki Turret ja unohti heti vakityttöystävänsä kun iki-ihana Viksu ilmestyi nenän eteen. Ja taas lensivät Amorin nuolet ja Turren silmät vääntyivät sydämenmuotoisiksi.
Elina sai tärkeän viran lumipallojen heittelijänä, että saatiin otettua vauhtikuvia.

http://hannamir.kuvat.fi/kuvat/Hansu+koirineen+kyl%E4ss%E4/

Edit: Lisäsin pari kadoksissa ollutta kuvaa, Jatsin ilmavirran levittämä suu ja kisa Viksun kanssa.
Edit2: Nyt on päästy kunnon galleriaan ja kuvat näyttää paaaljon paremmilta!

Ei kommentteja: