lauantai 28. maaliskuuta 2009

Mallinhommissa aussietreffeillä

Eipä olisi viisi vuotta sitten uskonut, että jonain päivänä Joensuun seudun aussietreffeillä vilistää yksitoista rodun edustajaa omistajineen.

Tavattiin Jaamankankaan muuntajalla, josta oli hyvä lähteä talsimaan ja etsimään hyviä kuvakulmia. Laitalan Hansu räpsi jälleen ruudun jos toisenkin.
Mukana olivat Miimi, Unski ja Pami, Hilkka ja Kiri, Johanna ja Jesse, Laura ja Saimi, Satu, Sirkku ja Susu, Hansu, Ansa ja Viksu, Aija ja Rini sekä minä, Jatsi ja lainakoira Turre.
Porukka jaettiin osaksi aikaa kahtia, koska metsä ja narttulauma olivat liian pienet kahdelle viriilille urokselle.

Hansu hyppyytti meitä ja me koiria. Saatiin juoksu- ja loikka- ja poseerauskuvien lisäksi vielä muutama "järkevä" kuva kun pistettiin viestikoira Jatsi töihin. On se niin hupsu juoksemaan, että ensimmäisellä lähetyksellä en ehtinyt sanoa kuin "v..." ja Jatsi oli jo menossa. On ainakin homma tuoreessa muistissa. Miimi oli apuohjaajana. Viestin jälkeen otettiin vielä leikityskuvia, minä ja Jatsi sekä Miimi ja Kiri.

Kiitos kaikille läsnälijoille mukavasta seurasta ja Hansulle kuvaamisesta! Jäämme odottelemaan tuloksia.

Laitoin tuohon kansikuvaksi Hansun ottaman otoksen. Tasoeron minun ottamiin kyllä huomaa, mutta ehkä jonain päivänä olen yhtä hyvä. Toivottavasti.

1 kommentti:

Elina kirjoitti...

Kiitos kaunis!