perjantai 27. maaliskuuta 2009

Vielä lisää lenkkeilyä hyvässä seurassa

Elina oli myös eilen vapaa palveluksesta, joten tasapuolisuuden nimissä minä vuorostani ampaisin heille maisemia katselemaan. Mentiin Aittolammen jäälle ja kamera lähti mukaan sillä taka-ajatuksella, että saataisiin Jatsista ja Turresta riekkumiskuvia. Yritys hyvä kymmenen, mutta tällä kertaa ei pariskuntaa pahemmin kiinnostanut riekkua. Ilmeisesti heidän suhteessa on tapahtunut nk. arkiutuminen. Tauko ja välimatka voisi hyvinkin korjata tuon ongelman.

Kuvia en ole vielä pahemmin käsitellyt kun kamera aiheutti pientä epätasapainoa mielentilassani. Etsimen läpi kurkistellessa näkyi karvoja ja pölyä, ilmeisesti linssinvaihdossa sinne mennyt, eikä niitä omin avuin sieltä saanut pois. Kiikutin kameran Kuvanmaailmaan tutkittavaksi. Samalla kävi ilmi, että etsin jää kuvatessa osittain auki. Todennäköisesti sen aiheutti ne roskat, koska kamera ei millään voi vielä olla suljinkoneiston osalta loppuunkuvattu.
Myyjä lähetti maahantuojalle pyynnön korjauksen kustannusarviosta, joka maksaa vaatimattomat 69 euroa!! Jos laite korjataan, arvion hinta sisältyy korjaukseen. Jos taas korjaus tulee niin kalliiksi, että ei kannata korjata, on arvio vaan maksettava ja ostettava uusi runko. Sydän verta itkien jätin kameran liikkeeseen.

Juuri kun pääsin iloitsemasta, että on työttömällä luuserilla edes yksi halpa harrastus (kaluston hankintakuluja ei tietenkään lasketa) niin sitten tulee värkkeihin vikaa ja viedään tuhkatkin pesästä, että pääsee jatkamaan harrastuksiaan.
Voih, pää leviää! Mikäli tienposkilla näkyy päänkappaleita, kerätkää taskuun. Jos tämän saisi vielä kursittua läjään.

Edit: Vähän piristi kun fiksasin kuvat. Ensikatsannalla ne ei näyttäneet kovin kummoisilta, mutta on siellä hyviäkin seassa.
http://hannamir.kuvat.fi/kuvat/Jatsi+ja+Turre/

Ei kommentteja: