keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Pallojahtia Liperinsalolla

Kaverini Jaana soitti aamusella ja päätettiin lähteä käymään kylässä, kun ei olla nähty pitkään aikaan. Pojilla ei ollut erityisempää hinkua mukaan, joten vein heidät mummolaan.

Jatsi lähti mukaan ja viihtyi yllättävän hyvin. Yleensä se on innolla lähdössä ihan mihin vain, mutta yhtä pian kyllästyy ja naukuu kotiin tai jotain järkevää tekemistä. Nyt sitä tekemistä oli, koska pikku taikanenä löysi tuvasta neljä erilaista palloa. Tosin ei niin vieraskoreana koirana tuhosi kolme niistä. Pieni kumipallo meni lyttyyn, tennispallon se raateli lähes kahtia ja pehmopallosta ravisti täytteet pihalle. Jaana ihmetteli, että miten joku saa tennispallon tärveltyä niin tehokkaasti. Jatsi sanoisi siihen, että hyvin helposti.
Nakkasin koiran ulos jäähylle ja sieltäkin se tempaisi esiin pesispallon. Näin ollen saimme pestin tulla kesällä uudestaan pallonetsintään. Jaanan kuudesluokkalainen poika harrastaa golfia, joten palloja lojuu jossain ruohikon kätköissä n+1 kappaletta. Moinen työ on Jatsille pelkkää hupia ja hyvää harjoitusta, joten kesää odotellessa.

Pojat saivat jäädä mummolaan yöksi. Kivaa heille ja hyvä minulle. Flunssa puskee sitkaasti päälle eikä minusta ole tässä tilassa lapsiparoille mitään seuraa eikä hyötyä.

Ei kommentteja: