sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Patchcoat Tabitha täällä päivää!

Se on se minun virallinen nimeni. Tässä on kasvattajani Miimin aatokset nimeni takaa:

Tabitha on harvoja Uudessa Testamentissa mainittuja naisten nimiä. Nimi on arameaa ja tarkoittaa gasellia. Olkoon Tabitha yhtä ketterä, kevyt ja pomppivainen. Apostolien teoissa (Ap.t- 9:36-43) kerrotaan, kuinka apostoli Pietari herätti Tabithan kuolleista. Tabitha-aussiekin tuotiin elämään kuoleman porteilta: Pamin synnytys oli kestänyt jo lähes kahdeksan tuntia, kun eläinlääkäri teki keisarinleikkauksen ja kaksi kohdussa ollutta pentua saatiin ulos. Pikku poika oli heti virkeä, mutta tyttönen oli veltto ja hiljainen. Sydän löi ja henki kulki, mutta pentu alkoi menettää otettaan elämästä. Sitkeällä työllä ja reippaalla asenteella pieneläinhoitaja Tiina auttoi Tabithan elämän alkuun – ja reipasta menoa onkin riittänyt siitä saakka. Lisäksi on olemassa kaksi Tabithaa, joita kovasti ihailen: laulajatar Tabitha Elkins ja tanssija-koreografi Tabitha D'Umo.
Tänään meillä kävi taas eräs ihminen. Se on käynyt ennenkin jo monta kertaa, mutta nyt mukana ei ollut niitä kahta pienempää ihmistä.

Sillä on hyvät kädet, semmoiset joista tykkään. Ne hyväilee ja rapsuttaa niin, että pieni koiranmieleni hyrisee tyytyväisyydestä. Toisinaan ne kädet kutittaa, että on ihan pakko vähän tarttua hampailla kiinni.
Sylikin on hyvä, siinä on turvallinen olo. Muistan sen sylin hajun tosi kaukaa.

Sen tyypin kengännauhat oli jotenkin huonosti ja autoin solmimaan ne paremmin. Olisin voinut auttaa toisenkin kengän nauhojen kanssa, mutta sitten se lähti ja vei ne kivat nauhat kenkineen päivineen mennessään.

Ei kommentteja: