torstai 14. tammikuuta 2010

Aika vierii eikä mitään tapahdu blogirintamalla

Lähinnä hävettää kun laskuriin kertyy lukuja, mutta mitään ei ole tarjota lukijoille vastalahjaksi. Ehkä tulee nykyään kirjoiteltua virka-aikana sen verran, että harrastukset kärsii. Mutta niinhän se on joka tapauksessa.

Tänään oli Heilin toimituksessa sen sijaan ihan mieletön hullunmylly. Eipä tarvinnut enää joutilaana ihmetellä, joten en valita. Pikkuisen on hommat kasaantuneet muillakin kuin minulla taittopäiviin, joten kiirettä piti.

Minut on tänään testattu juttukeikoilla kahteenkin otteeseen.
Aamulla sain asettua älyvaakaan, joka punnituksen lisäksi teki vaikka mitä ihmeitä. Minun aineenvaihdunnallinen ikäni on 32 ja luustoni painaa 2,2 kg. Pituuteen nähden saisi painaa enemmänkin, mutta minkäs teet.

Iltapäivällä annoin jälleen ruumiini sekä tieteen että oman itseni käyttöön liikuntakeskuksessa. Polar on kehittänyt varsinaisen vempeleen, joka mittaa verenpaineen, hapenottokyvyn, muutaman lihaskunnon, rasva- ja vesiprosentin ja ties mitä. Tämä on niinsanottu kehon todellinen ikä.

Minulle se räpsäytti tulokseksi 35, joka ei ole vuosissa mitattavan, kohta 38 vuoden ikään nähden hälyttävä. Jotain on silti aina tehtävissä tilanteen parantamiseksi. Ihmeesti se herätti ja Jatsin kanssa tuli käveltyä huomattavasti rivakammin.

Eikä muuten ollut yhtään vastenmielistä piipahtaa miesporukkaa jututtamassa. Kun Jokipoikien toimitusjohtaja Pursiainen heitti paidan pois ja pudotti housut nilkkoihin, meinasi keski-ikäinen naistoimittaja vallan villiintyä. No, tasapuolisuuden nimissä nykäisin omatkin housut kinttuihin, ihan vaan uteliaisuudesta. Pitihän se rasvaprosentti mitata myös sillä perinteisellä pihtimenetelmällä. Jälleen yksi syy orientoitua siistimään rehottavaa puutarhaa myös talvella. Ei näköjään koskaan tiedä, mihin joutuu.

Jatsin kanssa on treenattu pihalla tottista ja umpihangessa lihaksia, mutta kohta loppuu lelut. Toinen narupallo on jossain naapurin pellossa lumen hautaamana ja patukka meidän pihalla, mutta puussa. En tiedä miten se sinne joutui. Olisiko huonolla heittotaidolla jotain tekemistä asian kanssa? Toinen narupallo on vielä tallessa ja sitä on käytetty, mutta kuinka kauan.

Ei kommentteja: