lauantai 23. tammikuuta 2010

Vielä vaan pakkasta pitää

Älkää hyvät ihmiset valittako. Tämähän on se NORMAALI Suomen talvi. Tuntuu siltä, että sitä mukaa kun vaatteiden lämmönpitävyys paranee niin kansalla sisu häviää. Mutta, yksi tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. Eihän sille mitään voi, jos on sattunut syntymään väärään maahan.

Noniin, back to business.
Nyt kun olen tavallaan työelämässä niin on pakko mainita, että töissä menee pääasiassa hyvin tai erittäin hyvin.

Osaan käsitellä kuvat oikeanlaiseen kuosiin tuotantoa varten. Olen hillinnyt mielikuvitustani juttujen suhteen niin, että jälki miellyttää nykyään päätoimittajaa enemmän kuin kaksi viikkoa sitten. Ei voi mitään, kun tilaa on rajoitetusti ja lehti asiallinen niin sen mukaan on elettävä ja pysyttävä asiallisena. Kolumnit ja top3 -jutut on niitä, missä voi käyttää luovuuttaan vähän enemmän.

Juttukeikolla törmää mukaviin ihmisiin ja saa muutenkin jotain ekstraa.
Eräällä keikalla pääsin kuntotestiin, toisella sain pizzan kun koepaistoivat uuden Kotipizzan tuotteita. Parasta oli päästä ilmaiseksi elokuviin kun menin Paha perhe -elokuvan pressitilaisuuteen. Oli muuten ihan mielettömän hyvä leffa! Ensi-ilta on 29. päivä tätä kuuta. Suosittelen.

Ehdin kyllä saada jo haukkujakin. Olin väittänyt muuan taideteoskilpailun voittajiksi ihan muita tyypejä kuin oikeasti olivat. Pahoittelin kovasti eikä soittaja ollut kiukkuinen, mutta ymmärrän kyllä että harmitti. Näissä piireissä sitä sattuu ja oikaisu meni seuraavaan lehteen. Luultavasti tästä lähtien osaan tarkistaa faktoja vähän paremmin.

Kimmon käytin silmälääkärissä, kun on valittanut silmien kirvelyä ja päänsärkyä lukemisen jälkeen. Hyvin pientä taittovirhettä oli. Se voi vaikuttaa päävaivaan, mutta ensin harkitaan ennen kuin mennään kalliita laseja hankkimaan. Silmätippoja sain mukaan, koska on niin kuiva ilma ja se saattaa pistää silmät kirvelemään. tilannetta seurataan.

Jatsi on ihmeissään ns. normaalin koiran elämää viettäessään. On se kumma kun joutuu yöt nukkumaan ja mamma häviää aamulla ja taas joutuu vaan olemaan pitkän päivän. Semmosta se koiranelämä on. Ruokaa on pitänyt vähentää, ettei turpoa ihan tolkuttomasti. Lenkillä käydään iltasella ja eilen teetin pikku temppuja sisällä. Onneksi on paljon semmoista, mitä voi näillä pakkasilla tehdä sisätiloissa.

Nyt on lauantai ja lämpötila huitelee taas likellä -30 astetta. On sentään vapaapäivä ja valoisaa, joten se on käytettävä hyödyksi. Vaatetta päälle ja ulos! Jatsi tykkää.

Ei kommentteja: