sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Metsään mentiin me, muttei treenit

No niin, palataanpa nyt niihin porukkatreeneihin. Torstaina leiriydyttiin Lukkorannantien varteen ja paikalle tuli vain Marjo ja Moona sekä Susanna ja boksut. Aikaa saatiin kyllä kulumaan ihan mukavasti näinkin pienellä jengillä.

Jatsille testasin uutta janaharjoitusta. Laitoin janamerkin kohdalle sammaleeseen pallon, jonka se sai jos meni suoraan janalla. Ja menihän se. Taidan käyttää samaa palkkaa kun lähtee jäljellä oikeaan suuntaan. Auli oli viime kesänä tehnyt tätä Hyrrälle ja hyvin toimi. Täytyy vaan pallo tms. piilottaa turpeen sekaan, ettei ota siitä hajua ja suunnista sen mukaan.

Tein myös oikean, mutta lyhyehkön jäljen ja siinä ei ollut moitteen sijaa. Jana meni suoraan, vaikkakin pieni jäljenylitys tapahtui. Lähti oikeaan suuntaan ja nosti kepit esimerkillisesti. Harhajälkiä oli jonkin verran ja ne tarkisti hyvin. Teräviä kulmia taisi olla kaksi ja niissä Jatsi teki kunnon kaarrokset, mutta tehokkaasti etsi oikean jäljen. Voi sitä pikkuista työmyyrää, olen oikein tyytyväinen sen työskentelyyn.

Esineruutu tallattiin Marjon toivomuksen mukaan kohtalaisen kapea kaistale, koska Moona piti saada etenemään tehokkaammin takarajalle.

Jatsille olisi tosin tällä kertaa saanut olla huomattavasti isompi ruutu, sen verran vauhtia piisasi. Mutta hyvä näinkin, pääasia että esineet löytyivät nopsaan.

Jos tekisin alkuviikosta janaharjoituksen ja yhden pitemmän jäljen niin ensi lauantain kokeeseen voisi mennä aika luottavaisin mielin. Mihinkäs sitä luottaisi, jos ei itseensä ja koiraansa?

Ei kommentteja: