keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Ulkomuodon huoltoa

Kävin tässä kevään kunniaksi kampaajalla ottamassa uutta leikkausta ja väriä siinä samalla. Oikein hyvä tuli. Kyllä se Miia osaa. Piristi huomattavasti mieltä, kun se maantiensävy vähän väistyi suklaanruskean alle ja sai vielä vaaleita raitoja mausteeksi.

Heilissä ollessani kävin tekemässä juttua eräästä kosmetologista, joka tekee niin sanottuja hedelmähappohoitoja. Se pistää vipinää ihosolukkoon ja silittää kurttuja.
Samalla pääsin eroon mustapäistä ja muista epäpuhtauksista, joita tosiaan riitti! Tarja oli aivan järkyttynyt, miten huonosti olen ihoani hoitanut. Joskus yläasteella kävin kaverini kanssa kosmetologin nipisteltävänä, joten liekö sillä ollut vaikutusta.

Kyllähän se nipistely välillä aika ikävältä tuntui, mutta sen kesti. Esimerkiksi synnyttämiseen verrattuna olo oli oikein rattoisa. Kosteuttava naamio lopuksi oli aika jännä, kuumotti sillai kylmästi. En osaa kuvata tunnetta sen tarkemmin.

Pojatkin viihtyivät mukavasti sen reilun tunnin ajan legojensa parissa. On ne niin ihania, kun pystyy ottamaan mukaan eikä tarvitse pelätä huonoa käyttäytymistä.

Tänä aamuna ällistyin, kun pesin kasvoni ja laitoin kosteusvoiteen. Täh, olenko tuo minä?! Iho on puhdas, raikas ja siloinen. Nuorenin kymmenen vuotta ihan tuosta vaan!
Okei, maksoihan se paljon. Sain vielä suosituksen, että ainakin kahdesti, mieluummin kolmesti vuodessa pitäisi puhdistus tehdä, että naamavärkkini pysyisi kunnossa. Osa talipalloista oli niin tiukassa, että ei meinannut lähteä millään, johtuen vaan siitä että ne olivat muhineet siellä liian kauan.

Laitan vielä tähän mainokseksi BeautyHovin nettisivut, koska Tarja teki kerrassaan loistavaa työtä.

2 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

No kuvaahan sitä kaipailtais uudesta lookista :)

Hanna kirjoitti...

Elä hättäile, tulloo kun saan itteni laitettua ja vielä jonkun kuvaamaan! Kimmon kanssa yritettiin, mutta jos siinä on tuleva valokuvaaja niin vielä ei ainakaan kyvyt näy :D