lauantai 19. syyskuuta 2009

Vaihteeksi taas täysin ohi aiheen

Jokainen on varmasti jossain nähnyt käsitteen "tarjoiluehdotus". Ostipa minkä tahansa eineksen tai ruokapaketin, kannessa on hieno esimerkkikuva tarjollepanosta.

Meillä on muropaketin kyljessä kuva, jossa on muroja kulhossa. Maitoa seassa. Tässähän ei ole mitään ihmeellistä, koska murot voisivat yhtä hyvin olla vaikka lautasella jugurtin päällä. Hienon tästä tarjoiluehdotuksesta tekee ne kolme puutarhavadelmaa murojen päällä.

Otin pakastimesta pitsan, koska en jaksanut väsätä ruokaa ja jäin hämmästyneenä tuijottamaan pakettia. Tarjoiluehdotus: pitsa lautasella. Mitenkäs muutenkaan sen voisi tarjoilla? Suoraan uunipelliltä, vai? Pitsasta oli leikattu siisti viipale, joka luonnollisesti helpottaa syömistä. Mutta mutta... Joku hyperaktiivinen photoshoppaaja on taikonut sen slaissin leijumaan ilmassa!

Ihan sama, jos pyytäisin meillä kyläilevää ystävää kiipeämään seinälle. Ihan vaan ehdotuksena, ilman minkäänlaista aikomusta, saati mahdollisuutta toteuttaa.

Toivotin itselleni hyvää ruokahalua ja totesin, että pitsa oli pahaa. Vaikka omaan vilkkaan mielikuvituksen, on silläkin joku raja. Voin siis tästedes hyvillä mielin olla kannattamatta mokomaa epäkaupallista soopaa.

Ei kommentteja: