torstai 10. joulukuuta 2009

Viimeiset tanssit

Vähän harmittaa kun liian monena torstaiaamuna piti jäädä petin pohjalle tai muuten vaan luistella hyppelyistä.

Tänään oli viimeinen tämän syksyn dance mix -kurssista ja tehtiin kooste opituista jutuista. Lattarit jätettiin väliin kun tunti on turhan lyhyt aika.

Opettaja Mira Merisaari on ihana, pirtsakka ja innostava nuori nainen. Opettaja isolla O:lla. Katsoi tarkkaan peileistä meikäläisten suorituksia, hioi niitä paremmiksi ja antoi myös kehuja kun oli kehujen paikka.

Aloitettiin nykytanssilla, joka kävi lämmittelystä rauhallisena ja venyttelevänä.
Hikeä potkaistiin pintaa afrojazzilla, joka oli hyvin muistissa päässä ja lihaksissa.
Lopuksi lisää liikettä lihaksiin hiphopin rytmeillä ja se oli kyllä ihan kohokohta. Ihmeen hyvin oli jäänyt nekin liikkeet mieleen, vaikka välillä meni oikeat ja vasemmat sekaisin. Hällä väli kun kivaa oli.

Loppuhuipennukseksi pyysin Miraa esittämään koko hiphop-kuvion. Kappale oli pitkä eikä me olisi millään ehditty koko koreografiaa treenata, mutta oli kiva nähdä se ammattilaisen suorittamana. Huikeaa! Niin upean näköistä, että leuka loksahti ja jäi hinku että tuota pitää saada opetella lisää itsekin.

Kaikkea ei saa eikä yhtä aikaa varsinkaan. Aloitan työharjoittelun Heilissä tammikuun alussa, joten kevättanssit jäävät minun osalta. Suunnittelin käyväni tekemässä jutun aiheesta, jos päätoimittaja suostuu ja miksei suostuisi. Omasta mielestäni aihe on hyvä ja siitä voisi saada kivoja kuvia.

Ei kommentteja: