keskiviikko 5. elokuuta 2009

Kuuhulluus vai muu hulluus?

Kello on 3.33 eikä nukuta. Kirja olisi, mutta ei luetuta. Nirppanokka jää ilman ja tähän vuorokaudenaikaan on tekemiset vähissä muutenkin. Facebookissakaan ei ole ketään, peräti merkillistä?! Edes ne viisi sivupersoonaani ovat hipihiljaa eivätkä pidä minulle seuraa.

Eräät viisi pientä persoonaa vipelsivät meillä päivällä. Kaksi poikien kaveria tulivat meille hoitoon, kun heidän äiti joutui yllättäen työkeikalle. Siihen vielä yksi naapurin poika tuli lisäksi, joten oli elämää.

Jatsilla oli rankkaa. Ne viisi tyyppiä juoksivat ja ajoivat pyörillä rinkiä pihalla ja vaikka asiantunteva paimenkoira kuinka haukkui ja juoksi mukana, ei lauma pysynyt kurissa, saati paikallaan. Hyvä hyvä, lisää tämmöistä. Välillä tyypit heittivät palloa ja Jatsi oli sitä mieltä, että on ne ihan kivoja. Vahtivietti puski silti pintaan, mutta ilman hampaita. Hieno tyttö, fiksu koira! Omista saa pitää huolen, kunhan kuppi ei mene nurin. Näin 6-vuotissynttäreiden kynnyksellä on hienoa todeta, että koira on henkisesti aikuinen.

Ei kommentteja: