torstai 29. heinäkuuta 2010

"Ei lämmin luita riko"

Yleensä vanhoissa viisauksissa asuu viisaus, mutta tuo yllämainittu on kyllä täyttä soopaa. Varsinkin jos vanhuksista puhutaan. Näillä helteillä jo nuoremmiltakin saattaa taju kaikota ja jos sillä hetkellä sattuu vaikka olemaan laskeutumassa Kolin maisemapolkua jyrkimmässä kohdassa niin takuulla luita rikkoutuu. Parempi viettää siestaa.

Kaikkien aikojen lämpöennätys mitattiin tänään Joensuun lentoasemalla, joka muuten sijaitsee Liperissä. Olen todella ylpeä liperiläisyydestäni, kun elohopea uutisten mukaan kiipesi parhaimmillaan (tai pahimmillaan) 37,2 asteeseen.

Meillä mittari näytti "vain" 35 ja rapiat.


Ja... asiaan. Eilen Jatsi pääsi hierojan käsittelyyn. Marika tuli puolilta päivin ja kellautettiin koira ruokapöydälle kyljelleen. Se oli jo moisesta tempusta aivan pöyristynyt, saati sitten kun alkoi käydä kipeästi puolella jos toisellakin.
Lyhyesti sanottuna koko selkä oli jumissa niskasta pakaraan ja selkeitä kipupisteitä oli useita. Myös kaikki raajat olivat kireitä. Seuraava hieronta on sunnuntaina ja varmasti pitää kolmas kerta ottaa, että nähdään mikä on tilanne.

Jo ensimmäinen kerta teki ihmeitä. Tänä aamuna Jatsi yritti houkutella Hippaa juoksuleikkiin! Se vaan teki sen tyypillisen räyhäkkään tyyliinsä, eikä Hippunen oikein ymmärtänyt jutun juonta.
Minunkin teki mieli loikkia riemusta! Siitä se paranee.

Iltapäivällä piti lähteä mökille hellettä karkuun. Vähän väliä kun järveen pulahti, pärjäsi aika kivasti.

Kiitoksia muuten kaikille, jotka leirillä ostivat minulta koruja. Sain hankittua alennuksella itselleni nämä Lemom-urani alusta asti haaveilemani korvikset.Näillä uistimilla jos ei saa isoja kaloja houkuteltua haaviin niin ei sitten millään. Matikkasoppaa suomalaisittain eli Made in Finland. Rehellisesti sanottuna harjus olisi kova sana.

Ei kommentteja: