Liperiä vilkkaimmillaan

Kesäkuuta mennään ja lämpötila on plussalla saman minkä talvella oli miinuksella. Tänään oli Liperin alueella useita erilaisia tapahtumia.

Meijerin pihapiirissä vietettiin Truck Meeting 2024 -päivää ja lämpöä piisasi 28 asteen verran. Toinen toistaan hienompia raskaan sarjan ajoneuvoja oli paikalla. Ruokaa ja musiikkia tietenkin myös, ihan yömyöhälle asti.

Vanhoissa on sitä jotain.

 

 Uusista taisi tämä viedä voiton. Eihän vanha Lucky Luke -fani karvoistaan pääse eroon."Voi ukkoparkoja!" kommentoin tätä näkymää auton vierellä päivystävälle herralle.

"Ei niillä oo hättää. Remontti vaan vähän kesken."

Harmi kun ei tullut kuvattua toiselta kantilta. Tuolla pyöräkotelossa työskentelevällä mekaanikolla oli haalari persiistä revennyt ja hienot kalsarit oli alla.


Samaan aikaan saimme nähdä kaksipyöräisten ohimarssin kun Suur-Liperin ajot 2024 pöristeli kohti Rääkkylää ja minne sieltä ikinä menivätkään. On se vaan hieno näky, pitkä letka prätkiä. Jospa ensi vuonna rohkenisin itsekin osallistua.

Video ei ole kuvan puolesta laadukas, mutta ääni kuuluu toisin kuin valokuvissa. Monet moikkasivat, mutta kännykän kannattelun takia en voinut vastata. Olkoon tuo pätkä heille tervehdyksenä.

Eikä tässäkään vielä kaikki. Liperin Ratsastuskeskuksella oli kouluratsastuskisat ja Maanpuolustuskoulutus järjesti Roukalahden ampumaradalla pistooliammuntaa naisille. Että kyllä joka sortin harrasteita riittää. Se on hyvä se.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koiraa luulin pyytäneeni, mutta mitä sainkaan

Ykkönen, kakkonen, hevosmies Makkonen...