Patchcoat D-pentue on syntynyt

 Nomsa pyöräytti lauantaina 22.5.2021 seitsemän kaunista pentua, kaksi poikaa ja viisi tyttöä. Synnytykseen en ehtinyt, mutta jospa tuon vielä joskus pääsisi näkemään. Nomsa plopsautteli koiravauvoja nopeaan tahtiin ja hoiti esimerkillisesti napanuoran katkaisut ja pesut ynnä muut kuviot. On se jännä, miten ne vaan tietävät nämä jutut.

Pentueen pojat ovat blue merlejä. Tyttöjä on kaksi mustaa, yksi red merle, yksi blue merle ja yksi punainen. Oivallinen värisuora ja niin onnellinen äitikoira.Tämä ei ole ainoaksi jäänyt kerta, kun joku hoksaa housukarvat lämpimäksi pediksi ja hännän pehmoiseksi tyynyksi.Taakse päin mennäksemme, tiineys meni täysin ongelmitta. Nomsa oli heti astutusta seuraavana päivänä täydellisen tietoinen omasta tilastaan. Lenkillä ei ollut ajatustakaan Hipan kanssa riehumisesta ja spurttailusta. "Voi kun nämä pennut painaa NIIN paljon!" oli Nomparellin ajatus. Unelmamaista diivailua havaittavissa. Myöhemmin se kyllä rallasi Hipan kanssa, mutta mahan alkaessa oikeasti painaa, kisailu loppui lyhyeen.

Jonkin aikaa kävimme treeneissä, mutta ne piti lopettaa heti alkuunsa. Ei tytteli jaksanut juosta, ei millään. Turha kiusata toista, ehtiihän tuonne vielä.

Neljän viikon kohdalla ultrassa näkyi toisella puolella kuusi pallukkaa ja toisella yksi, ehkä kaksi. Aika hyvin meni kohilleen. Ilmanko se loppuvaiheessa näytti hieman toispuoleiselta.

Kuusi viikkoa, mahalinja selkeästi laskeutunut.

Aikamoinen pömppä 57 vrk kasvatuksella.

Onneksi kasvattaja on vain noin vartin ajomatkan päässä. Pääsen usein ja helposti moikkaamaan Nomsaa ja palluttelemaan pikkuisia.

Lisää kuvia tulee, kunhan niitä otetaan.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koiraa luulin pyytäneeni, mutta mitä sainkaan

Ykkönen, kakkonen, hevosmies Makkonen...

Taiteentäyteinen viikonloppu Imatralla